Galbas (PHCSC): 'Trobarem a faltar l'espontaneïtat del joc d'Aguarón'

Marco Aguarón en un partit d'aquesta temporada

Hoquei

Publicat el 3/gen/14 per Alex Masana

L'entrenador del conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, assegura que la baixa de Marco Aguarón els afectarà a l'hora d'imprimir un caràcter desequilibrant als partits, aspecte en què el santcugatenc ha estat bàsic des de l'inici de temporada. Tot i això, Galbas ha assegurat que no es plantegen buscar un reforç per suplir la marxa d'Aguarón.

El santcugatenc Marco Aguarón va jugar el seu últim partit amb la samarreta del Patí Hoquei Club Sant Cugat contra l'Areces, el 14 de desembre. Després d'una vida al club, Aguarón, que ha anotat 11 gols en els nou partits que els santcugatencs han disputat a la Primera Divisió, marxa a estudiar als Estats Units i deixarà l'equip sense un dels perfils més creatius i espontanis que té la plantilla vermell-i-negre. Precisament aquests aspectes són els que pot perdre l'equip amb la marxa del jugador, segon el tècnic Lluís Galbas.

Lluís Galbas

És un jugador que té un joc molt espontani. Que té molta creativitat. Té una punta de visió fora dels esquemes rígids del joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Galbas ha assegurat que la direcció esportiva del club no suplirà la baixa d'Aguarón amb el fitxatge d'un jugador nou.