Els equips masculins i femenins del Junior comencen la temporada de sala

El Junior masculí celebrant l'ascens la temporada passada / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 6/gen/14 per Dani Aguilà

El Junior d'hoquei herba canvia de superfície durant els primers mesos de l'any. Tant l'equip masculí com el femení disputaran els Campionats de Catalunya de sala a partir de finals de gener, una competició en què les noies de Joan Vidal provaran de revalidar el títol. Els jugadors de Jorge Dabanch, de la seva banda, estrenaran categoria després que la temporada passada ascendissin a Primera Divisió.

El Junior ajorna el seu treball a l'herba i destinarà els esforços en les primeres jornades de l'any a l'hoquei sala. El femení hi arriba amb el paper de favorit i amb l'objectiu de revalidar un títol que van assolir la temporada passada. Les noies de Joan Vidal donaran el tret de sortida al Campionat de Catalunya 2014 d'aquí a tres caps de setmana, quan visitin l'Egara i rebin el Castelldefels, en un atapeït dissabte, i l'endemà juguin a la pista de l'Athlètic Terrassa. Al següent cap de setmana les blau-i-negres resoldran la competició amb les dues darreres jornades. El primer dissabte de febrer jugaran a casa contra el Matadepera, i l'endemà jugaran a la pista del CD Terrassa i rebran el Polo. Després d'aquests sis partits se sabrà si el Junior ha pogut revalidar el títol.

Els nois, de la seva banda, debuten a Primera Divisió a la pista de l'Egara d'aquí a dos dissabtes. Després de l'ascens del curs passat els de Sant Cugat tindran un exigent calendari, que els enfrontarà durant el tercer cap de setmana de gener a Egara 1935, a Vallès Esportiu i a Atlètic Terrassa. Si els de Dabanch poden acabar entre els dos primers classificats del seu grup, l'A, disputaran les semifinals del torneig el cap de setmana següent.