El Junior femení afronta la segona fase de la lliga mirant el playoff pel títol

El Junior afronta la segona fase mirant el playoff pel títol / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 27/feb/14 per Joan Garcia

El Junior femení d'hoquei herba reprèn aquest diumenge la segona fase de la Divisió d'Honor en tercera posició i amb cinc partits per endavant que l'han de permetre accedir al playoff pel títol de lliga. Les blau-i-negres han de quedar entre les quatre primeres classificades del grup per disputar la fase final. La jugadora Maria Romagosa creu que el fet de jugar quatre de les cinc jornades com a visitants no és cap factor en contra i ho assumeix com una motivació extra.

El Junior vol millorar la temporada passada i per superar aquesta fita haurà de jugar la final. Les santcugatenques es van quedar a les portes d'arribar a la gran final després de caure a semifinals davant la Reial Societat. Aabans de pensar en el playoff pel títol, primer cal superar aquesta fase on s'acumulen els punts sumats contra els actuals rivals de grup. Per tant les blau-i-negres ocupen la tercera plaça amb 6 punts, a un només dels dos colíders, Polo i Reial Societat.

El conjunt de Joan Vidal tindrà una baixa important la de la jugadora alemanya Jeniffer Plass per motius personals. Per contra incorpora la defensa Eulàlia Mercè. La jugadora Maria Romagosa destaca l'ambició del seu equip per iniciar la competició.

Maria Romagosa

Arribem en un bon moment, tot i la baixa de Jeniffer Plass.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb cinc jornades per endavant i només una com a locals, les santcugatenques no miren el calendari. Romagosa adverteix que han d'anar partit a partit i buscar la millor posició a la taula classificatòria.

Maria Romagosa

Anem partit a partit. El que és important és classificar-se el més amunt possible perquè després és vital per jugar el playoff.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Junior inicia la segona fase diumenge al camp de l'Egara, cinquè amb tres punts. El matx serà a tres quarts d'una a Terrassa.