El Junior torna a patir una cruel derrota amb el temps exhaurit

El Junior ha caigut contra l'Egara / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 23/mar/14 per Dani Aguilà

El Junior comença la segona fase de Divisió d'Honor amb una nova derrota (2-1) que arriba amb el temps exhaurit. L'Egara, un dels grans de l'hoquei estatal, ha fet el gol de la victòria en un penal córner un cop conclòs els minuts reglamentaris. Malgrat la derrota, els santcugatencs segueixen demostrant el seu creixement i s'apropen cada vegada més al nivell dels poderosos de Divisió d'Honor.

El Junior ha tornat a veure la vessant més cruel de la competició. De nou, els santcugatencs han encaixat un gol en el darrer anhel i han perdut un punt que hagués estat de mèrit tenint en compte l'escenari. L'Egara, un dels conjunts més en forma aquesta temporada, ha vist com els de Sant Cugat els posaven contra les cordes fins a l'últim minut.

A la primer meitat, el Junior ha estat molt seriós i sòlid en defensa, desactivant qualsevol opció d'una ofensiva local que no trobava ocasions clares. Ben replegat darrere, els santcugatencs han sabut aprofitar la seva única escomesa per avançar-se, per mitjà de Nil Marí.

Ara bé, a la represa la tònica del partit ha variat. Els egarencs han tret el caràcter d'equip gran, i han protagonitzat un monòleg ofensiu davant del qual el Junior es defensava com podia. La insistència ha obtingut recompensa passats els 10 minuts de partit. Els locals han aprofitat un rebot per empatar, i els de Jorge Dabanch ha reculat massa.

L'Egara ha seguit creant perill, ha gaudit de diferents penals córner i el que ha acabat convertint-se en gol ha arribat ja amb el temps acabat. Una nova galleda d'aigua freda a l'últim instant, un resultat que lamenta el porter del Junior, Mauri Carrió.

Mauri Carrió

La sensació és que ens tirem enrere, hem de fer un pas endavant en aquests minuts decisius. Un empat avui era molt bo.

Els de Sant Cugat cauen a la primera jornada de la fase per al títol. Tot i la derrota, els santcugatencs segueixen demostrant que poden posar en seriosos problemes als equips grans de Divisió d'Honor.