L'Arenys de Munt visita un Patí Hoquei Sant Cugat que té l'ascens ja molt lluny

Eloi Gaspar ha estat malalt durant els últims dies

Hoquei

Publicat el 25/abr/14 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'aferra a les minses opcions que li queden d'ascendir a Ok Lliga en el partit d'aquest dissabte a les nou del vespre contra l'Arenys de Munt. Els santcugatencs necessiten guanyar per seguir tenint remotes opcions d'acabar entre els tres primers de Primera Divisió.

La temporada passada, a aquestes alçades de la temporada, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ja feia jornades que s'havia descartat com un dels possibles equips a ocupar les primeres posicions de Primera Divisió. Aquest curs, malgrat que les opcions són remotes, les matemàtiques encara donen validesa a la candidatura dels vermell-i-negres quan queden quatre partits.

Això demostra la millora d'un conjunt que, en la seva segona temporada a la categoria de plata, és a vuit punts del tercer, l'Alcoi, quan encara n'hi ha 12 en joc. Els santcugatencs han de superar aquest dissabte l'Arenys de Munt per seguir somiant. Els del Maresme, amb un joc poc ortodox, ja no s'hi juguen res, un element a tenir en compte segons l'entrenador del Patí Hoquei, Lluís Galbas.

Lluís Galbas

Em preocupa que l'Arenys no té cap tipus de pressió, pot venir a fer el seu partit i és un equip incòmode. Juga d'una manera estranya i no ens va bé. Si guanyem són tres punts més i seguim allà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Malgrat tot, aquesta jornada pot fer esvair les poques oportunitats que li queden al Patí Hoquei de ser entre els tres primers. Una derrota al pav 2 dels de Galbas combinada amb una victòria d'Alcoi o de Shum, que s'enfronten entre sí, pot deixar sense opcions matemàtiques als de Sant Cugat. Eloi Gaspar serà dubte per haver estat malalt.