La selecció espanyola masculina es presenta al CAR abans d'anar al Mundial

Hoquei

Publicat el 12/mai/14 per Carme Reverte

La selecció espanyola masculina d'hoquei herba s'ha presentat aquest dilluns al CAR Sant Cugat abans d'afrontar el Campionat del Món, que comença l'últim dissabte de maig a la ciutat holandesa de l'Haia. El capità, Santi Freixa, ha assegurat que arribar a semifinals seria tot un éxit. A l'acte de presentació dels 'RedSticks' han assistit tot l'equip i cos tècnic de l'absoluta.

La selecció espanyola immersa en la preparació per la cita mundialista ha fet un parèntesi per presentar-se i anunciar les espectatives de l'equip, que segons el president de la Federació Espanyola, Santiago Deó, s'haurien de correspondre amb el bon treballa que s'està fent. Deó parla de bones vibracions.

Santiago Deó

Estic convençut que farem una Copa del Món bona. Quan es treballa bé s'obtenen bons resultats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La selecció espanyola està enquadrada en el grup A del Mundial, que tindrà lloc del 31 de maig al 15 de juny, i competirà amb Anglaterra, Austràlia, l'Índia, Bèlgica i Malàisia. El capità de la selecció, Santi Freixa, ha posat l'accent en el compromís i la qualitat de l'equip per donar la sorpresa.

Santi Freixa

Per què no podem donar la sorpresa i arribar a semifinals? Mirarà cap endavant, L'equip té qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per la seva banda, el seleccionador, Salva Indurain, s'ha referit a la il·lusió d'arribar i competir des del primer dia.

Salva Indurain

Volem arribar al dia 31 amb Anglaterra i plantejar batalla. És la meva il·lusió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Des d'aquest dimarts i fins divendres els 'RedStick' disputaran el IV Nacions que té lloc a Barcelona on jugaran tres partits. Els seus rivals seran dimarts Gales, dijous Rússia i divendres Irlanda. Aquest diumenge Indurain donarà la llista definitiva dels seleccionats que dijous de la setmana vinent viatjaran a Holanda.

La cita d'aquest dimarts també ha servit per presentar el nou patrocinador de l'absoluta per aquest Mundial, la firma de matalassos M Line.