El Patí Hoquei Club SC i Pep Mateo mantenen el seu compromís un curs més

L'entrenador del Patí Hoquei, Pep Mateo, una temporada més

Hoquei

Publicat el 20/mai/14 per Dani Aguilà

Pep Mateo seguirà una temporada més al capdavant del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení. El tècnic i el president de l'entitat, Francesc Marzá, han tancat la renovació i l'entrenador assegura que de cara a la temporada que ve l'objectiu passa per ser entre les sis primeres de la classificació.

Pep Mateo conduirà per segona temporada seguida el Patí Hoquei a l'Ok Lliga femenina. El tècnic, que enguany està a un pas de signar la permanència a la màxima categoria estatal, ha recordat la necessitat de refer la plantilla per al curs que ve, tenint en compte les baixes de Carolina Escobar i Ariadna Masmitja. Aquests canvis passen per la reincorporació ja confirmada de Maria Rosa Tamburini i amb la recerca d'un nou fitxatge, un perfil de jugadora atacant, amb arribada i golejadora.

Els objectius passen per millorar el rendiment d'enguany i acabar el curs en el grup dels 'grans' de la competició, és a dir, entre els sis primers. Una de les altres fites és ser a la Copa de la Reina. Segons Mateo, la Federació Espanyola de Patinatge s'estaria plantejant ampliar a vuit els equips que participin a la competició del KO. En aquest cas, les santcugatenques tindrien serioses opcions a ser-hi, segons Mateo.

Pep Mateo

Ens marcaríem aquest objectiu que seria entrar a la Copa de la Reina i, si no, mirar d'entrar entre les sis primeres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Respecte a la nova incorporació, Mateo ha assegurat que hi ha hagut negociacions però que, fins al moment, en cap d'elles s'ha arribat a un acord.