Guim Roda i el seu equip fan el salt a Superbikes

Equip Provec Motocard

Motor

Publicat el 21/oct/11 per Axel Camarasa

El fins ara director de l'escuderia de Supersport Provec Motocard, Guim Roda, juntament amb la resta de companys de l'equip, passen a formar part de Kawasaki en la categoria de Superbikes. El subcampionat del món aconseguit amb el pilot David Salom, i la quarta plaça del seu company Brok Parks, han permès al santcugatenc fer el salt a Superbikes.

Els quatre santcugatencs de l'equip Provec Motocard passaran a competir la temporada vinent amb l'equip Kawasaki de Superbikes. Malgrat que encara falta la firma definitiva, Guim Roda explica que ja han començat a treballar.

Guim Roda

Les motos estan a la nau. Els contractes encara s'han d'enllestir. Hem de començar a preparar-ho tot per ser a Superbikes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El bon paper fet aquesta temporada, en què han assolit la segona i la quarta plaça del mundial, els ha permès fer el salt tant al director de l'equip Provec Motocard, Guim Roda, com a la resta de santcugatencs i companys d'equip. Tots ells s'integraran a l'escuderia Kawasaki.

Guim Roda

Aprofitem l'staff tècnic que hi ha a Kawasaki. Els quatre santcugatencs anem tots cap allà per iniciar aquesta nova aventura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Roda ha descartat la incorporació del pilot santcugatenc Ruben Xaus que actualment es troba sense equip.