Acaba el mundial de Roma per Villaécija

Erika Villaécija en acció

Natacio

Publicat el 4/ago/09 per Alex Fabrega

La nedadora resident al CAR Sant Cugat, Erika Villaécija, ha acabat la seva participació als Mundials de Natació de Roma amb una sisena posició a la final dels 800 metres lliures. Villaécija també ha disputat la final dels 1500 metres on ha obtingut la sisena plaça i ha establert un nou rècord en la història de la natació espanyola.

Erika Villaécija no ha pogut aconseguir una medalla en els mundials de natació disputats durant les dues últimes setmanes a Roma. Tot i les dues finals disputades la nedadora resident al Car Sant Cugat ha quedat fora de les places de podi. A la final de 800 metres, Villaécija que va ser medalla de plata al Mundial de Eindhoven 2008, es va quedar a més d'un segon del seu propi rècord nacional. La cursa la va guanyar la danesa Lotte Fris.
Pel que fa a la cursa de 1.500 metres, la nedadora ha aconseguit una cinquena plaça a la final i ha assolit un nou rècord de 16 minuts i 25 centèsimes superant així la seva pròpia marca al març de 2008 als Mundials de Natació d'Eindhoven.

En els 400 metres Villaécija no ha pogut disputar la final, després de quedar eliminada als classificatoris previs.