Paula Ramírez es classifica per a la final de natació artística amb una setena posició

La santcugatenca nadarà la rutina lliure amb la selecció espanyola aquest dissabte


  • Comparteix:

Paula Ramírez a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Paula Ramírez a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La selecció espanyola de natació artística, amb la santcugatenca Paula Ramírez a les seves files, ja ha debutat als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Ho ha fet amb una setena posició als preliminars de la rutina tècnica per equips, fet que li garanteix un lloc a la final de rutina lliure d'aquest dissabte. Les de Mayuko Fujiki han nadat una coreografia amb accent flamenc i la incorporació del llenguatge de signes. Tot plegat els ha valgut una puntuació total de 90,3780, suma de 27,300 en execució, 27,200 en impressió i 35,878 en elements.

L'equip espanyol només ha quedat per davant d'Egipte i Austràlia. Les canadenques i les italianes, les seves rivals més properes en aquests Jocs Olímpics, s'han classificat en el cinquè i sisè lloc. Entre les tres primeres posicions hi havia les ucraïneses i les xineses. I, dalt de tot, amb la superioritat tècnica que les caracteritza, les russes, que enguany competeixen amb el nom de Comitè Olímpic Rus.

La classificació a la final de dissabte dona ales a la selecció, després de quedar-se fora dels Jocs Olímpics de Rio 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.