Mario Caballero es penja 3 medalles d'or al Català infantil

Natacio

Publicat el 11/abr/07 per Laia Tudel

Mario Caballero s'endú tres proves individuals del Campionat de Catalunya infantil de natació. El nedador aconsegueix l'or en 100 i 200 metres braça i 400 metres estil. La propera cita del santcugatenc és el Campionat d'Espanya Open en piscina de 50 metres de Cadis.

Fins a tres vegades ha pujat Mario Caballero a l'esglaó més alt del podi del català de natació infantil. El nedador ha sortit de la piscina del Club Natació d'Olot amb tres medalles d'or al coll: la dels 100 i 200 metres braça i la dels 400 metres estil. Només la prova de 200 metres estils se li ha resistit.

Davant aquest èxit no és d'estranyar que la Federació Espanyola de Natació hagi seleccionat Caballero per participar al Festival Olímpic de la Joventut Europea. Aquesta competició se celebrarà del 23 al 27 de juliol a Belgrad. Abans, però, el santcugatenc té una cita important aquesta setmana, el Campionat d'Espanya Open en piscina de 50 metres. La competició es disputa des de dijous i fins diumenge a Cadis. El santcugatenc participarà a les proves de 100 i 200 metres braça.

Pel que fa la seva germana, Melissa Caballero, també disputarà l'Open de Cadis en categoria absoluta. La nedadora prendrà part a les proves de 200 metres esquena i 200 i 400 estils.