Villaécija cau elminada en els 800 metres

La nedadora Érika Villaécija

Natacio

Publicat el 29/jul/11 per Dani Aguilà

La nedadora resident a Sant Cugat Erika Villaécija ha estat eliminada a la prova de 800 metres als Mundials de Xangai, i no accedeix a la final. Villaécija ha acabat fent l'onzè millor temps d'entre totes les participants, temps que no ha estat suficient per arribar a la lluita per les medalles. Malgrat que l'objectiu de la nedadora era clarament aquesta prova, Villaécija ha pogut fer la crono mínima dels Jocs Olímpics de Londres.

En la modalitat de 800 metres, la nedadora resident a Sant Cugat ha aconseguit fins a 5 medalles d'or en diferents competicions, com els Jocs Mediterranis o els Europeus. En canvi, en aquesta ocasió Villaécija no ha pogut passar de les semifinals. La nedadora, de 27 anys, ha fet l'onzè millor temps d'entre totes les nedadores malgrat ser quarta a la seva sèrie amb un crono de 8 minuts 29 segons 13 centèsimes, mentre que la vuitena classificada i última en passar el tall, la sudafricana Wendy Trott, ha fet un registre de 8 minuts 25 segons 76 centèsimes.

Després de quedar eliminada, Villaécija ja ha declarat que ara la seva intenció és centrar-se en els Jocs Olímpics del 2012 de Londres, tot i haver-se quedat fora d'una final en la que és assidua.