La meitat de les sol·licituds pel Tercer Torneig d'Iniciació organitzat per l'EPA queden fora per manca de disponibilitat d'instal·lacions

Imatge d'arxiu

patinatge

Publicat el 14/oct/11 per Arantxa Fernandez

L'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat (EPA) està insatisfeta pel tracte rebut per l'ajuntament durant l'organització del tercer Torneig d'Iniciació que se celebrarà diumenge. El club va demanar fer ús del pavelló tot el cap de setmana encara que el consistori només els hi ha cedit un dia. L'entrenadora de l'EPA, Cristina Muñoz, lamenta la pèrdua d'ingressos que ha suposat haver de renunciar a la meitat de les sol·licituds rebudes.

La tercera edició del Torneig d'Iniciació que organitza l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat (EPA) acollirà diumenge més d'un centenar de participants de les comarques del Bages, el Vallès Occidental, Osona i el Maresme. Malgrat l'èxit de convocatòria, molts infants han quedat fora de la competició per la negativa de l'ajuntament a cedir el pavelló durant tot el cap de setmana.

Des del club es demanava poder fer el torneig durant tot el cap de setmana pel gran allau de sol·licituds que van rebre, però l'ajuntament només els hi va concedir el pavelló municipal diumenge. El consistori va al·legar falta de disposició de les instal·lacions durant tot el dissabte. Una setmana abans del toneig, l'EPA ha sabut que al matí del mateix dia l'espai estarà disponible.

De les 250 sol·licituds, només es van poder acceptar la meitat. Totes les places van cobrir-se el mateix dia d'inici de les inscripcions. L'entrenadora de l'EPA, Cristina Muñoz, lamenta la pèrdua d'ingressos que ha suposat haver de renunciar a tantes sol·licutuds.

Cristina Muñoz

D'una banda ens demanen autofinançament i per l'altra no ens ajuden en cap aspecte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El torneig acollirà 125 participants d'edats compreses entre set i 13 anys. 30 d'ells són santcugatencs. Muñoz explica el funciomanent de la competició.

Cristina Muñoz

És un torneig en què es competeix en diverses categories. Vénen patinadors de diferents llocs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







La competició s'iniciarà a quarts de 9 del matí i finalitzarà a les 8 del vespre.