Molt a prop del Mundial 2009

Gimnàstica rítmica

Publicat el 22/oct/08 per Mireia Puente

La santcugatenca Marina Fernández podria disputar el Mundial de gimnàstica rítmica el 2009. La gimnasta, que està fent diferents controls amb la Federació Espanyola, disputarà el mes que ve el Campionat Internacional d'Oviedo.

Des del mes de Juny Marina Fernández està en contacte amb la Federació Espanyola de gimnàstica rítmica. Va ser aquest estiu quan li feien el primer control per a formar part de la selecció.
A mitjans d'octubre la selecció va mostrar el seu interès per Fernández. De moment, la gimnasta del Club Muntanyenc Sant Cugat haurà de continuar fent controls i si tot va bé, formarà part del conjunt que disputarà el Mundial de rítmica sènior 2009. Marina Fernández.


Marina Fernández

He de seguir fent controls. En principi m'han dit que si tot va bé volen comptar amb mi de cara el Mundial de l'any que ve.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La gimnasta santcugatenca, que va fer una exhibició dissabte 18 d'octubre en el Campionat de Catalunya a Sant Cugat, té la propera cita el mes que ve a Oviedo, on disputarà el Campionat Internacional.
Serà després quan començarà amb els nous exercicis per afrontar els diferents controls de la federació, i així poder participar en el Mundial.