Les gimnastes del Muntanyenc afronten un cap de setmana intens

Imatge d'arxiu

Gimnàstica rítmica

Publicat el 29/abr/11 per Axel Camarasa

Un total de nou gimnastes i quatre conjunts del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) participen aquest cap de setmana a la 2a fase de la Copa Catalana individual a Lleida i al Campionat de Catalunya Esportiu Escolar a Mataró. El cap de la secció de gimnàstica rítmica i estètica del CMSC, Toni Molina, reconeix que esperen que pugin totes al podi al campionat individual i no descarta que també aconsegueixin medalles a les proves per conjunts.

Marina Fernández és la representant a la Divisió d'Honor i una de les màximes aspirants al títol. En categoria sènior, Natàlia Rovira competirà en cinta, Mireia Ferrer i Melani Baró en maça i Blanca de la Cruz en els dos instruments. En categoria júnior, Gemma Castillo ho farà en maça mentre que Gemma Olivier disputarà les proves de maça i cinta. Daniela Garçon, en cinta, i Clara Esquedo, en corda i cèrcol, lluitaran en categoria infantil i aleví, respectivament. El cap de la secció de gimnàstica rítmica i estètica del CMSC, Toni Molina, reconeix que esperen que pugin totes al podi.

Toni Molina

Tenim espectatives que pugin al podi. Han treballat molt i tenen un bon nivell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La 2a fase de la Copa Catalana individual es disputa dissabte a Lleida. Diumenge, hi ha el Campionat de Catalunya Esportiu Escolar a Mataró, amb la participació d'un conjunt infantil de nivell 3, dos alevins de nivell 2 i un altre de benjamí.