El Club Muntanyenc Sant Cugat, gran dominador del Campionat local de rítmica

Gimnàstica rítmica

Publicat el 11/mar/12 per Pedro Miserachs

El 12è Campionat local de rítmica ha tingut el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) com a gran protagonista en imposar-se en les cinc categories per equips. El campionat ha aplegat tres escoles de la nostra ciutat a més de la participació del CMSC i el Club Cerdanyola, amb 98 nenes, gairebé el doble que en l'edició anterior.

El pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix ha acollit la 12a edició del Campionat local de rítmica amb un clar domini del Club Muntanyenc que s'ha imposat en totes les categories, prebenjamí, benjamí, aleví A, aleví B i infantil. A més, s'ha disputat les finals en categories individuals i les noies del Club Muntanyenc i del Club Cerdanyola han fet una exhibició.

El responsable de l'activitat organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), Quim Espósito, destaca l'alta participació d'enguany.

Quim Espósito

Hem comptat amb la participació de l'Europa, l'Escola Thau, el Ferran i Clua i el Club Muntanyenc, havent tingut gairebé el doble de participants que l'edició anterior.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Els tres primers classificats de cada categoria han obtingut el bitllet per al Campionat de Catalunya.