El Rugby Sant Cugat guanya i s'emporta una renda de 19 punts a Vigo

Rugbi

Publicat el 1/jun/14 per Pedro Miserachs

El Club Rugby Sant Cugat guanya (29-10) el Blusens Universidade de Vigo a l'anada de l'eliminatòria d'ascens a Divisió d'Honor. Un bon inici dels santcugatencs els ha permès agafar una bona renda i poder aguantar les embranzides dels gallecs en un segon temps en què han intentat remuntar aprofitant el major pes de la davantera. En cas de mantenir la renda, els de Justícia ascendiran a Divisió d'Honor.

Els santcugatencs han posat èmfasi en intentar contrarestar la potent davantera del Vigo i ho han aconseguit en el primer temps amb una defensa espectacular dels homes d'atac locals i un joc molt dinàmic de la linia de tres quarts. Al Vigo se li ha notat la falta de competició en les darreres setmanes. La primera marca santcugatenca ha arribat després d'un bon joc de davantera que ha aconseguit perforar la defensa gallega. Pol Pla i Bruno Granell han fet les dues següents marques després de dues bones internades per banda, per deliri dels aficionats que una vegada més omplien la Guinardera. El primer temps ha acabat 19 a 3 per als de Jordi Justícia.

En el segon temps, de nou els santcugatencs han sortit molt forts i Joan Losada ha culminat un bona jugada amb una marca que posava el lluminós 26 a 3 per als de Jordi Justícia. Amb el pas dels minuts els visitants han començat a entrar més en joc i han aprofitat el pes de la seva davantera per aconseguir una marca després d'una llarga jugada. Tot i la insistència visitant, els de Sant Cugat han aconseguit aguantar el resultat per poder arribar a Vigo amb moltes opcions d'aconseguir l'ascens.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, destaca el bon joc dels seus homes en el primer temps.

Jordi Justícia

Els hem sorprès a la primera part, però a la segona ells han fet un joc més rocós i ens ha costat més.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El partit de tornada es disputa dissabte de la setmana que ve a Vigo. Els santcugatencs duen 19 punts de renda i totes les opcions intactes d'aconseguir l'ansiat ascens a Divisió d'Honor.