Miquel Pelayo, reelegit president del Club Rugby Sant Cugat

Pelayo ha estat l'únic candidat que s'ha presentat al càrrec


Temes relacionats

Mauri Benito es presenta a les eleccions del Club Rugby Sant Cugat (15/mar/24)


  • Comparteix:

La junta directiva del Rugby Sant Cugat encapçalada per Miquel Pelayo / Foto: Cugat Mèdia

La junta directiva del Rugby Sant Cugat encapçalada per Miquel Pelayo / Foto: Cugat Mèdia

Miquel Pelayo ha estat reelegit com a president del Club Rugby Sant Cugat aquest dijous en ser l'únic candidat al càrrec. Pelayo afrontarà el segon mandat al capdavant de l'entitat durant els propers quatre anys. Mauri Benito, que era l'altre candidat que havia anunciat que es presentava al càrrec, finalment no ha fet el pas endavant. El màxim mandatari del club ha explicat que les bases del projecte són la continuïtat basada en els èxits de l'escola, la consolidació del primer equip femení a Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, i cercar l'ascens del sènior masculí a Divisió d'Honor.



Formar persones
Aquest és l'eslògan de Pelayo per seguir l'aposta formativa de la base. El president del club santcugatenc creu que la formació de persones és el principa repte que cal desenvolupar. L'arribada del rugbi inclusiu i l'aposta per la continuïtat del torneig Jon Reca, referent estatal i europeu amb més de 800 participants, són també punts del projecte de Pelayo. A més, Pelayo ha avançat que es vol organitzar un torneig a nivell europeu de planter.

Objectius esportius
La consolidació del primer equip femení a Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, l'ascens a Divisió d'Honor del primer equip masculí i la creació d'un tercer sènior masculí són alguns dels reptes esportius. La fita esportiva de ser el millor club de Catalunya a la temporada 2022-2023 atorgat per la Federació Catalana de Rugbi ha de servir d'estímul, segons Pelayo, per tornar a assolir aquest guardó.

Nous càrrecs a la junta
11 persones integren la nova junta directiva de Pelayo on destaca el nou càrrec de Mario del Val que serà el gerent de l'entitat.




Miquel Pelayo

El més important és formar persones perquè vol dir que estem fent bé la nostra feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.