El Rugby Sant Cugat potencia la vessant femenina amb un sènior

Presentació dels equips del Rugby Sant Cugat

Rugbi

Publicat el 5/oct/14 per Joan Garcia

El Club Rugby Sant Cugat ha presentat els 420 jugadors i jugadores que formen part de l'entitat per aquesta nova temporada. La creació d'un sènior femení és la gran novetat d'aquesta campanya. El president del club, Mauri Benito, creu que tenir aquest conjunt trenca el tòpic que el rugbi és únicament masculí. L'alcaldessa, Mercè Conesa, lloa la tasca que fa l'entitat a la ciutat.


MIRA-HO A CUGAT TV

La presentació s'ha basat en una desfilada de cada equip davant la seva afició en un camp de la Guinardera ple de gom a gom. La gran novetat d'aquesta campanya és l'equip femení amb més de 40 jugadores que seran les representants del conjunt sènior. Els més petits s'han convertit en la gran atracció per al públic juntament amb l'equip de veterans i també de veteranes demostrant que l'esport no té edat.

El president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, destaca que aquest conjunt té molt nivell i enforteix la vessant social de l'entitat.

Mauri Benito

És molt important la presència del femení. Les noies trenquen el mite d'esport únicament masculí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Finalment l'equip sènior que vol assolir la Divisió d'Honor també ha estat un dels més ovacionats. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha repassat amb els diferents capitans dels equips campions estatals i catalans els èxits de l'anterior temporada. Conesa destaca la feina social i esportiva del club.

Mercè Conesa

Un dels grans clubs de Sant Cugat és el Rugby. És un club que assoleix objectius i campionats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte ha finalitzat amb la tradicional foto de família que dóna el tret de sortida a una nova temporada.