El Rugby Sant Cugat passa per sobre d'un fluix RC Sitges

Rugbi

Publicat el 29/nov/14 per Pedro Miserachs

El Club Rugby Sant Cugat guanya (49-12) el RC Sitges a la 10a jornada de Divisió d'Honor B en un partit en què els santcugatencs han sentenciat en el primer temps. Tot i donar descans a homes importants com Gerard Mayol, Jordi Segura i Carles Bou, els de Leo Pereira i Jordi Justícia han sabut passar per sobre d'un Sitges que no ha oposat resistència en cap moment en un matx marcat per la forta pluja.

L'inici ha marcat la dinàmica d'un partit que ha estat dominat des de l'inici pels locals que han anotat els primers punts amb xuts d'Iñaki Berasategi, als que ha respost el Sitges amb una marca. Però els santcugatencs s'han adaptat ràpidament a un terreny de joc que obligava a jugar tancat i han començat a arribar les marques mitjançant Pol Pla i Vicent Bisciglia, molt ràpids com sempre a les bandes. El primer temps ha finalitzat 30 a 5 pels santcugatencs.

En el segon temps, amb una insistent pluja, els locals han continuat amb el domini del partit i han seguit les marques d'homes com Pol Pla, Rodrigo Pérez i Fede Louterio. Amb el partit ja resolt, Pereira ha decidit no donar minuts ni a Carles Bou ni a Jordi Segura, tocats, i reservar-los de cara a la setmana que ve. Leo Pereira destaca el bon partit dels seus homes tot i haver canviat la idea inicial de joc.

Leo Pereira

Portàvem tota la setmana entrenant per jugar amb espais oberts, però hem hagut de canviar i ho hem fet molt bé

La victòria deixa els santcugatencs segons amb 34 punts i la següent setmana visiten el líder, el CAU València. Si guanya a la capital del Túria, el Rugby Sant Cugat es col·locarà líder.