Gabriel Pugliese torna al Rugby Sant Cugat després d'haver-se retirat

Gabriel Pugliese amb el Rugby Sant Cugat / Foto: Ferran de la Roza

Rugbi

Publicat el 13/gen/15 per Pedro Miserachs

L'argentí Gabriel Pugliese, exjugador del Rugby Sant Cugat, torna a la disciplina santcugatenca després de la seva retirada a finals de la temporada passada. Pugliese, amb 40 anys, aportarà la seva experiència a un equip que coneix molt bé i que s'ha quedat coix després de les baixes d'homes com Sorrequeita, Louteiro i Rodrigo Pérez.

El conjunt santcugatenc ha demostrat que té jugadors de qualitat per tirar endavant tot i les baixes. Però l'equip necessita homes amb experiència i qui millor que Gabriel Pugliese, més conegut com 'Bam Bam', per aportar aquesta experiència a un conjunt molt jove com és l'entrenat per Leo Pereira i Jordi Justícia.

Pugliese, va decidir penjar les botes l'estiu passat després de gairebé 12 anys a l'entitat santcugatenca. Però als seus 40 anys, ha decidit tornar per ajudar els seus excompanys i reforçar la posició de davantera, que és la que menys efectius té el conjunt santcugatenc. El seu tècnic, Leo Pereira, parla de les virtuts i del que aportarà Pugliese a l'equip.

Leo Pereira

Vaig parlar amb ell perquè es tornés a incorporar i liderés l'equip dins el camp després de les baixes de Nico Gómez i Juan Sorrequieta, i aprofitar la seva experiència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'argentí ja s'entrena amb el primer equip santcugatenc i el cap de setmana passat va jugar uns minuts amb el sènior B en el partit contra l'INEF Lleida.