Rugby Sant Cugat i Liceo Francés dominen el 1r Torneig d'Hivern

Un dels equips guanyadors del torneig | Font: Rugby Sant Cugat

Rugbi

Publicat el 8/feb/15 per Albert Prat

El Rugby Sant Cugat i el Liceo Francés s'han endut la majoria de les categories del 1r Torneig d'Hivern de l'Escola de Rugby Sant Cugat que ha reunit 485 participants. El president del club, Mauri Benito, destaca la bona acollida del torneig i es planteja ser la seu d'un Campionat d'Espanya d'escoles al 2016.

Gairebé 500 nens han participat dissabte en una trobada que pretenia posicionar el Club Rugby Sant Cugat al mapa estatal. L'Ecole de Rugby du Canigou francès, el Liceo Francés madrileny, les Abelles valencià i el Sitges s'han distribuït en les categories sub8, sub10, sub12 i sub 14 i han disputat un total de 60 partits. A més, en totes les categories hi havia equips en categoria de Promoció, amb menys nivell de rugbi, i de Rendiment, equips de més qualitat.

L'organització ha servit també com a banc de proves de cara a articular una candidatura per fer-se càrrec del Campionat d'Espanya d'Escoles de l'any vinent. El president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, assegura que el club ha demostrat tenir molta capacitat d'organització.

Mauri Benito

Hem demostrat que tenim un equip organitzatiu capaç de muntar tornejos importants. Hem mobilitzat pares i patrocinadors i a més no ha fet fred. La valoració és excel·lent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant tota la jornada, uns 600 espectadors han assistit a la Guinardera per presenciar els partits.