Al Rugby Sant Cugat li somriu el calendari en el tram decisiu de la temporada

Les Abelles, rival del Rugby SC en aquest imatge, ha de jugar contra CAU i el la Vila / Font: Ferran de la Roza

Rugbi

Publicat el 17/feb/15 per Dani Aguilà

El Club Rugby Sant Cugat depèn d'ell mateix per classificar-se per a la fase d'ascens a Divisió d'Honor quan falten només quatre jornades per al final de la fase regular. Els santcugatencs són els que es troben en la situació més propícia entre els tres equips que opten a les dues primeres places.

A hores d'ara el líder del grup B de Divisió d'Honor B és el CAU València amb 63 punts, un més que el la Vila i que el Rugby Sant Cugat. Ara bé, els dos equips valencians encara han de descansar en una de les quatre jornades que resten. El CAU té dos desplaçaments complicats a les jornades 19 i 20, dos duels comunitaris contra les Abelles, cinquè, i el València RC, quart. A la següent jornada, la 21, descansa, i tanca la fase prèvia contra el Rugby Sant Cugat a la Guinardera, un matx que es preveu d'infart.

El la Vila, de la seva banda, té un calendari més assequible però també ha de descansar. Ho farà d'aquí a dos caps de setmana. Aquesta jornada s'enfronta al BUC, el desè, i al penúltim partit es veu les cares amb el dèbil Fènix, vuitè. A la darrera jornada visitarà el sempre perillós les Abelles.

El Rugby Sant Cugat té, doncs, les millors circumstàncies per acabar amb una de les dues primeres posicions. Els santcugatencs juguen quatre partits, els tres primers contra rivals assequibles, al camp d'Hospitalet i Sitges i a casa contra Enginyers, i l'últim en el vibrant duel contra el CAU València. Per tot plegat, el jugador de l'equip, Iñaki Berasategui, recorda la necessitat d'administrar bé les forces per arribar als compromisos clau amb forces tant físiques com anímiques.

Iñaki Berasategui

Tots els partits que queden seran finals, s'han d'afrontar bé i amb calma, perquè queden molts partits. Quan arribin els playoffs el cansament és molt gran i l'any passat ja vam arribar desgastats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els de Leo Pereira segueixen creixent i madurant com a equip, amb un joc cada vegada més sòlid, i a més van buidant l'infermeria, fet que els atorga més recursos.