El Rugby Sant Cugat s'estrena a la fase d'ascens davant un sorprenent Sevilla

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat

Rugbi

Publicat el 17/abr/15 per Pedro Miserachs

El Rugby Sant Cugat rep la visita del Ciencias Sevilla aquest dissabte a les quatre de la tarda en la segona jornada de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs disputen el seu primer partit del play-off davant un conjunt sevillà que en la primera jornada va guanyar amb contundència a Durango i es mostra com el rival a batre del grup. El Rugby Sant Cugat va descansar en la primera jornada.

Els sevillans es van endur el primer partit de la promoció d'ascens de manera clara (36-0) davant un Durango que va veure's superat en totes les facetes del joc. El Ciencias, que va ser segon del grup C per darrere l'Alcobendas a la lliga regular, és un equip rocós, molt potent en el joc estàtic i que busca el joc de davanters.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, creu que per superar els andalusos han de moure molt ràpid la pilota i ser precisos en la passada.

Leo Pereira

El nostre sistema s'adapta a la manera com juga el Ciencias Sevilla. Si som capaços de moure'ls patiran.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per al partit contra els sevillans, Leo Pereira recupera Gerard Mayol, Lucas Roagna i Jesse Currey, i continua amb les baixes per lesió de Marcos Duran i Nico Gómez.