Repassa el minut a minut de la final entre Rugby Sant Cugat i Alcobendas

Els jugadors del Rugby Sant Cugat, després del partit contra l'Alcobendas

Rugbi

Publicat el 23/mai/15 per Redacció

El Rugby Sant Cugat ha perdut davant l'Alcobendas a la final de la Divisió d'Honor B i haurà de vèncer en una eliminatòria d'anada i tornada el FC Barcelona, penúltima de la Divisió d'Honor, per ascendir a la màxima categoria del rugbi estatal. Repassa com s'ha desenvolupat el partit i escolta les cròniques dels enviats especials de Cugat.cat.

El resultat del partit, actualitzat en directe.

Final Rugby Sant Cugat 13-18 Alcobendas. El Rugby Sant Cugat cau contra l'Alcobendas, que puja a Divisió d'Honor, i tindrà una segona oportunitat d'ascendir en una eliminatòria FC Barcelona.

Minut 68 Rugby Sant Cugat 13-18 Alcobendas. L'equip de Madrid transforma un xut a pals i amplia avantatges quan resten 12 minuts per al final de partit.

Minut 64 Rugby Sant Cugat 13-15 Alcobendas. El jutge de línia ha anul·lat una marca de l'Alcobendas, es manté la mateixa distància. Els madrilenys juguen amb un home menys per targeta groga.

Minut 60 Rugby Sant Cugat 13-15 Alcobendas. Després de 20 minuts de partit, els santcugatencs segueixen dos punts per darrere.

Minut 50 Rugby Sant Cugat 13-15 Alcobendas. El resultat no es mou després dels 10 primers minuts de la segona part.

Descans Rugby Sant Cugat 13-15 Alcobendas. Els santcugatencs han reduït el marge de 10 punts que havien assolit els madrilenys. El vent, principal enemics dels cops de càstig.

Minut 37 Rugby Sant Cugat 13-15 Alcobendas. Assaig de Parets, que retalla distàncies malgrat que Fede no complet el xut de càstig.

Minut 34 Rugby Sant Cugat 8-15 Alcobendas. Fede Louteiro transforma un cop de càstig.

Minut 31 Rugby Sant Cugat 5-15 Alcobendas. Drop d'Atilia Fernández.

Minut 28 Rugby Sant Cugat 5-12 Alcobendas. Una altra groga, ara per Abraham. El Rugby Sant Cugat està amb 13 jugadors.

Minut 27 Rugby Sant Cugat 5-12 Alcobendas. Assaig de l'Alcobendas. Atilio Fernández el transforma.

Minut 26 Rugby Sant Cugat 5-5 Alcobendas. Groga per Monme. Els blau-i-negres jugaran 10 minuts amb un menys.

Minut 21 Rugby Sant Cugat 5-5 Alcobendas. Fede falla un cop de càstig, segueix l'empat.

Minut 19 Rugby Sant Cugat 5-5 Alcobendas. Els santcugatencs empaten amb un assaig d'Abraham.

Minut 13 Rugby Sant Cugat 0-5 Alcobendas. Els madrilenys s'avancen.

Minut 7 Rugby Sant Cugat 0-0 Alcobendas. El marcador no s'ha mogut en el tram inicial de partit.

La jornada a través de la veu dels nostres enviats especials.