El Rugby Sant Cugat creu que la remuntada i l'ascens es possible

Imatge del partit d'anada

Rugbi

Publicat el 5/jun/15 per Pedro Miserachs

El Rugby Sant Cugat juga aquest dissabte, a dos quarts de cinc de la tarda, la tornada de l'eliminatòria per a l'ascens a Divisió d'Honor contra el FC Barcelona a la Teixonera. Els santcugatencs han de remuntar el 13 a 17 de l'anada i es mostren confiats a poder donar la volta a l'eliminatòria per pujar així per primera vegada a la màxima categoria del rugbi estatal.

Ja fa una setmanes que cada partit del Rugby Sant Cugat és una final. El matx d'aquest dissabte marcarà si els santcugatencs continuen un any més a la Divisió d'Honor B o fan història i pugen a la màxima categoria. La Teixonera és l'escenari i el FC Barcelona, la seva bèstia negra en les darreres temporades, el rival a batre.


Dissabte passat a la Guinardera els blaugranes van ser més efectius
però no superiors als santcugatencs, malgrat la diferència de categoria. Un marcador ajustat que de no ser per algunes errades puntuals en defensa i en atac podia haver estat favorable als de Leo Pereira. Tot i la derrota, setena consecutiva contra el Barça, els santcugatencs s'han recuperat del cop de Tudela i tenen per davant 80 minuts per retallar la distància de quatre punts de l'anada. El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, creu que la remuntada és possible.

Leo Pereira

Aquesta setmana estem molt ficats en els entrenaments i en el partit. Sabem que és ara o mai. Ens han donat un cop en el moment just per tenir una segona oportunitat en aquest partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel partit contra el Barça, Pereira recupera a Ghi-fe i Carles Bou, però continua amb la baixa del capità Gerard Mayol, a la que se suma Vicent Bisciglia per temes laborals. Pel que fa al Barça, Ricardo Martinena continua amb les baixes de llarga durada de Rafael Staat i Sergi Guerrero i no podrà comptar amb l'exsantcugatenc Joan Losada, convocat amb la selecció estatal.