Benito (Rugby Sant Cugat): 'Mantindrem el bloc per pujar a Divisió d'Honor'

El president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, es mostra optimista de cara a la nova temporada

Rugbi

Publicat el 9/jun/15 per Joan Garcia

El president del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, ha assegurat al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat que mantindran el bloc amb l'argentí Fede Louteiro, Bruno Granell i Pol Pla com a principals actius de la plantilla per intentar l'ascens a Divisió d'Honor. Benito espera que en els dos anys de mandat que li resten pugui situar el primer equip a la màxima categoria del rugbi estatal.

El Rugby Sant Cugat ha disputat tres promocions d'ascens per pujar a Divisió d'Honor i en les tres s'ha quedat a les portes de l'objectiu. Tot i aquesta estadística, el president del club, Mauri Benito, ja planifica la propera temporada amb la continuïtat de l'actual tècnic, Leo Pereira. Un dels fets que més preocupen a l'entitat és la marxa d'algun jugador amb ofertes de superior categoria.

Benito ha deixat ben clar que les tres peces clau de l'equip, Fede Louteiro, Bruno Granell i Pol Pla, tenen moltes opcions de seguir. Granell ja ha assegurat la seva continuïtat, Louteiro té molts números per seguir i Pla també seguirà al club segons el president del club.

Mauri Benito

Granell seguirà al club, Louteiro espero que continuï i Pla només marxaria si tingués una gran oferta de Divisió d'Honor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Benito també ha marcat molt clarament l'objectiu que té en aquests dos anys de mandat, l'ascens a Divisió d'Honor.

Mauri Benito

Em queden dos anys per pujar l'equip a Divisió d'Honor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El primer equip iniciarà la pretemporada a mitjans d'agost.