El Rugby Sant Cugat s'examina contra el BUC en una nova visita

El Rugbi Sant Cugat afronta un partit important de cara a l'ascens

Rugbi

Publicat el 3/oct/15 per Laia Sanmiquel

El Club Rugby Sant Cugat juga de nou un partit fora de casa, i ho fa per tercera vegada consecutiva, en aquesta ocasió contra el BUC. Aquest matx, corresponent al grup B de la Divisió d'Honor B, es disputarà diumenge a les dotze del migdia. L'enfrontament oferirà espectacle i intensitat tenint en compte que els dos equips han guanyat les dues primeres jornades i comparteixen l'objectiu d'ascendir a la Divisió d'Honor.

Diumenge al camp del BUC Barcelona es viurà un partit d'alt voltatge. Els dos equips arriben amb la voluntat d'aconseguir el triomf per supera l'altre a la classificació. La diferència entre tots dos conjunts fins al moment és que els santcugatencs han pogut anotar més punts que els barcelonins. Pel que fa als punts en contra, la diferència entre el Sant Cugat i el BUC és de 31 a 32 respectivament.

Malgrat la igualtat entre els dos equips, l'entrenador del Sant Cugat, Leo Pereira, defensa que ells són els vigents campions de la competició i que sortiran a defensar-ho. Fins al moment, el BUC ha aconseguit millors resultats que l'any passat però això no farà canviar l'estil de joc dels santcugatencs.

Segons Pereira, el fet de jugar tres jornades seguides lluny de casa no pot convertir-se en una excusa per no sortir a donar-ho tot al camp. El BUC, de la seva banda, és un equip fort i lluitador, fet que provoca que cedeixin poques pilotes. A més, el tècnic santcugatenc els considera un equip amb una mentalitat molt preparada per afrontar qualsevol partit.

El tècnic té molt clar què han de fer per seguir a la part alta de la taula i guanyar el BUC.

José Alcaraz

El que no hem de perdre és la identitat de l'equip, que sigui compacte, i que als rivals els costi fer-nos ocasions de gol.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El conjunt de Sant Cugat presenta per al matx diferents baixes, entre elles la de Carles Bou, que encara no podrà entrar a la convocatòria per la lesió que arrossega des de principi de temporada.