El Rugby Sant Cugat reté la condició d'invicte en un ajustat partit a València

El Rugby Sant Cugat segueix invicte

Rugbi

Publicat el 24/oct/15 per Dani Aguilà

El Club Rugby Sant Cugat aconsegueix una treballada victòria contra el Les Abelles en un matx marcat per la baixa anotació (5-9). Malgrat les nombroses baixes patides en aquest tram incial de temporada, els santcugatencs es mantenen invictes amb cinc triomfs en cinc partits al grup B de Divisió d'Honor B. Els de Pereira han anotat tots els punts amb cops de càstig i a la primera meitat.

Leo Pereira continua predicant que el més important en els primers compassos d'aquesta temporada és treure els triomfs pràcticament com sigui, tenint en compte que el joc que es desitja aplicar és quasi impossible de dur a terme per les determinants baixes que té l'equip. Victòries, doncs, com la d'aquest dissabte, en un camp complicat, el Municipal Quatre Carreteres.

A la primera meitat tots els punts han estat visitants, però sense cap assaig, malgrat que en els primers 20 minuts els santcugatencs han mostrat la vessant més ofensiva. Els de Pereira han assegurat amb tres cops de càstig, situant el 0 a 9 al descans, i a la segona meitat el Les Abelles ha augmentat els esforços, s'ha mostrat més incisiu i ha retallat distàncies a través d'un assaig (5-9).

Malgrat seguir batallant per ajustar el partit, els valencians no han pogut anotar cap més punt. El tècnic dels de Sant Cugat, Leo Pereira, ressalta el mèrit del treball dels seus homes.

Leo Pereira

Hem guanyat tots els partits, seguim invictes, i amb quatre partits a fora. L'important és que els partits es treuen. En aquest partit hem treballat molt en defensa.

Tres jugadors del planter han debutat amb el primer equip: Santiago Reyes, Arnau Palou i Alex Alonso. El Rugby Sant Cugat se situa segon amb 23 punts, i el cap de setmana que ve es veu les cares amb el líder, el La Vila.