El Rugby Sant Cugat femení es queda a les portes de la final de la Lliga Iberdrola

Les santcugatenques perden (27-17) en un gran partit, però es veuen superades pel potencial del Majadahonda


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat / Foto: Roger Menes

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat / Foto: Roger Menes

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat s'ha quedat a les portes de la seva primera final de la Lliga Iberdrola després de perdre aquest dissabte les semifinals (27-17) davant el Majadahonda a Madrid. Les santcugateques han marxat al descans amb avantatge (10-17), però a la represa les madrilenyes han exhibit talent ofensiu i molta intensitat defensiva. Les locals afronten la seva novena final consecutiva i jugaran contra el vencedor del CRAT- Barça. Les d'Albert Casorrán tanquen una temporada històrica amb aquestes semifinals i ara lluitaran per la Copa de la Reina de rugbi a 7 que s'iniciarà al juny.

Jugar al Valle del Arcipreste, estadi del Majadahonda, és molt complicat, però si s'hi afegeix l'estat del terreny de joc de gespa natural, amb molts sots i la calor, encara ho és més. El conjunt madrileny és un dels favorits a guanyar la Lliga Iberdrola i en aquest partit ho ha demostrat.

El Majadahonda, en els primers 10 minuts, ha fet dos assaigs i ha establert un 10 a 0 inicial. La resposta santcugatenca no s'ha fet esperar amb una gran remuntada i amb un joc excels. El 10 a 17 del descans assenyalava la bona feina de les d'Albert Casorrán. L'heroïcitat de passar a la final s'ha esvaït al segon temps amb tres assaigs de les madrilenyes a la darrera mitja hora que han situat el definitiu 27 a 17.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.