El Rugby Sant Cugat es posa les piles i supera clarament un València molt físic

Rugbi

Publicat el 5/des/15 per Pedro Miserachs

El Rugby Sant Cugat guanya (40-5) el València Rugby a la 11a jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han sabut moure ràpidament la pilota, conscients de la superioritat visitant en estàtic, i han superat amb claredat un València Rugby molt potent a la davantera. Quatre jugadors han debutat amb el primer equip santcugatenc.

El Rugby Sant Cugat ha llegit amb encert el partit i, veient que el València Rugby era superior en línia d'atac, ha intentat moure la pilota ràpid de costat a costat, recordant al joc d'altres etapes i explotant la seva potent línia de tres quarts. Els primers minuts han estat els més igualats i, fins i tot, el conjunt valencià ha donat sensació de perill en les fases de joc estàtic. Els santcugatencs, però, s'han fet amb el control del joc i el primer temps ha acabat 14 a 5 al seu favor, amb marques de Nico Gómez i Iñaki Berasategi. Per als valencians ha anotat Víctor Cijureda.

En el segon temps els de Leo Pereira han posat la directa i poc a poc han anat sentenciant el matx, controlant molt bé la davantera visitant i intentant desplegar-se per tot el camp trencant molt bé tant pel mig com per les bandes. César O'Campo en dues ocasions, Fede Louteiro i Gerard Mayol han estat els anotadors, mentre que Iñaki Berasategi ha continuat molt encertat en el xut a pals.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca el canvi de sistema i l'evolució de l'equip en els darrers partits.

Leo Pereira

Estem entrenant les darreres setmanes per jugar més ràpid. Ara intentem fer-ho diferent i tot i que requereix més esforç, ho estem fent bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La victòria manté els santcugatencs segons, després que el líder, el La Vila, hagi apallissat aquesta jornada el Químics (60-5), cuer. El partit contra el València Rugby ha significat el debut oficial dels jugadors Miquel Dalmau, Dídac Segura, Guillem Ibáñez i Carles Trenzano.