El Rugby Sant Cugat afronta el major repte fins ara del curs al camp del Rugby La Vila

Imatge del partit d'anada

Rugbi

Publicat el 6/feb/16 per Dani Aguilà

El Club Rugby Sant Cugat té aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia el compromís de més pes fins ara al camp del Rugby La Vila, líder del grup B de Divisió d'Honor B. Els de Leo Pereira, segons a set punts dels alacantins, avaluen el seu potencial amb el gruix dels lesionats recuperats. El tècnic argentí està convençut que el seu equip es troba més preparat que a l'anada, quan va caure davant el La Vila.

Els jugadors són conscients de la transcendència emocional d'aquest cap de setmana i això s'ha constatat en la intensitat de les sessions d'entrenament. Els de Sant Cugat arriben en un bon moment, com ho demostra la contundent victòria davant el Les Abelles de la jornada anterior, i encara més tenint en compte la irrupció del rendiment d'homes com Cruze Len Joseph i Agustín Basso, dos dels fitxatges d'hivern.

Tot plegat serà en un partit que enfronta dues de les millors plantilles de tota la categoria de plata del rugbi estatal i en la qual es veurà apostes per un joc mòbil, amb molta circulació de pilota. El segon, el Rugby Sant Cugat, provarà a retallar distàncies amb un líder que, segons l'entrenador argentí dels santcugatencs, Leo Pereira, marcarà territori des del primer minut.

Ara bé, Pereira assegura que ara la plantilla és més sòlida i que això pot fer variar el guió del partit de la primera volta, on els alacantins van conquerir la Guinardera.

Leo Pereira

A diferència al partit d'anada, la nostra idea és anar a competir molt més, sortir a guanyar el partit, perquè considero que tenim un equip més preparat que a l'anada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'entrenador està pendent de l'única recuperació del neozelandès Tim Smith, que afronta la recta final de la recuperació, i de la incorporació del tercer fitxatge, l'uruguaià Danielle.