El Club Rugby Sant Cugat arriba a la fase decisiva de la temporada en el millor estat físic

El Rugby Sant Cugat, en una imatge de la primera volta

Rugbi

Publicat el 26/mar/16 per Dani Aguilà

El Club Rugby Sant Cugat arriba al tram decisiu de la temporada en el millor estat físic del curs, amb només dos lesionats, Lucas Roagna i Pol Pérez, i amb els dos jugadors neozelandesos recuperats, Tim Smith i Cruze Len Joseph. Tot plegat, quan falten dues jornades per al final de la fase regular del grup B de Divisió d'Honor B, dos partits clau que definiran quin és el rival dels de Leo Pereira als quarts de final del play-off d'ascens.

Després d'una nova temporada farcida de problemes físics, lesions i sancions, situacions que han fet minvar el rendiment del Rugby Sant Cugat, els de Pereira aterren als partits decisius en el moment més dolç. Andrés Rangel i Tomas Gruden ja han complert el període de targetes i arriben nets en aquest sentit, mentre que l'únic lesionat amb certa gravetat és Lucas Roagna, que en té per quatre setmanes després de trencar-se el nas.

Pol Pérez ja quasi bé s'ha recuperat del trencament fibril·lar que va patir, i les proves determinaran si arriba per als dos partits que resten de la fase regular o es posarà a les ordres de Pereira en el play-off. El tècnic argentí del Rugby Sant Cugat es mostra satisfet per gaudir d'aquestes circumstàncies.

Leo Pereira

Per a mi la part més important quan és una temporada tan llarga és aquesta, arribar al moment més important en el millor moment possible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pereira, a més, recorda de la importància d'aquests dos darrers enfrontaments al camp del Tecnidex i a casa contra el CAU València. Dues cites en què no només han de certificar la segona plaça sinó provar de sumar els màxims punts de bonus per arribar a ser el millor segon classificat dels tres grups de la Divisió d'Honor B i tenir un rival més assequible en la primera eliminatòria per ascendir.