El Rugby Sant Cugat engega de nou una esperançadora fase d'ascens a Divisió d'Honor

El Rugby Sant Cugat inicia la fase d'ascens / Font: F. Gozalbe

Rugbi

Publicat el 23/abr/16 per Dani Aguilà

El Club Rugby Sant Cugat enceta aquest dissabte a les quatre de la tarda la seva quarta participació consecutiva a una fase d'ascens a la Divisió d'Honor. Els santcugatencs s'enfronten al Liceo Francés madrileny, que ha acabat en segona posició al grup C durant la temporada regular. Tant Leo Pereira, tècnic dels santcugatencs, com Fernando Díez, entrenador del Liceo, han destacata la similitud i igualtat de nivell entre tots dos equips.

El format d'enguany ha deixat enrere la lligueta d'ascens i ha donat pas a unes eliminatòries que s'inicien als quarts de final. El Rugby Sant Cugat les comença contra un conjunt en el qual es trobarà unes característiques de joc semblants, un equip que vol tenir la possessió de la pilota i que aposta per una proposta dinàmica, com la dels santcugatencs. És per això que, segons el tècnic de l'equip, Leo Pereira, és vital controlar la possessió per manar en el partit. Ara bé, el tècnic argentí no defuig de reconèixer que era el rival que volia.

Leo Pereira

És l'equip al qual volíem enfrentar-nos, creiem que era el que millor ens venia. Per joc, pel grup d'on ve i perquè jugarem en un camp de gespa artificial.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Més enllà d'aquest fet, Pereira també assegura que és important centrar-se en cada part de les eliminatòries i no pensar en els següents partits, tot i que reconeix que són sèries que es poden definir per detalls. El tècnic argentí del SantCu no podrà disposar de Tim Smith, Lucas i Isaac Prat. Davant tindrà un Liceo Francés que, segons el seu entrenador, Fernando Díez, respecte els santcugatencs per la quantitat de vegades que s'ha quedat a les portes de l'ascens, tot i destacar les similituds entre tots dos conjunts.

Fernando Díez

El joc del Rugby Sant Cugat és com el nostre. Sembla que t'estiguis estudiant a tu mateix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La tornada es disputarà a la ZEM de la Guinardera la setmana que ve.