El Rugby Sant Cugat apel·la al treball per apropar-se al nivell de La Vila i Les Abelles, els dos favorits a l'ascens

El Rugby Sant Cugat suma dues derrotes en vuit partits / Font: Ferran de la Roza

Rugbi

Publicat el 23/nov/16 per Dani Aguilà

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, reconeix que a hores d'ara el Club Rugby La Vila i el Club Polideportivo Les Abelles, els únics conjunts que han superat els santcugatencs i primers classificats del grup B de Divisió d'Honor B, són un esglaó per sobre. El tècnic assegura que ara l'objectiu és treballar en el creixement dels jugadors per plantar cara als dos equips valencians a la segona volta i aspirar a guanyar-los.

El Rugby Sant Cugat va començar com un coet la temporada, amb sis victòries en els sis primers partits, tot i el canvi de direcció implantat per Arturo Trenzano, un nou entrenador que ha girat la mirada més cap el planter que no pas cap a fitxatges internacionals. Ara bé, en les dues últimes jornades ha topat amb els dos principals candidats al títol, el Rugby La Vila i el Polideportivo Les Abelles, i s'ha enfrontat a la realitat que a dia d'avui són un nivell per sota d'aquests dos conjunts.

A més, l'equip ha tingut dues setmanes per digerir aquestes derrotes, tenint en compte que el cap de setmana passat no va haver-hi competició. Trenzano assegura que l'equip ho ha encaixat amb realisme i apel·la al treball dels seus jugadors perquè a la tornada puguin ser millor plantilla que ells, tot plegat per optar a les dues primeres posicions.

Arturo Trenzano

L'equip les ha encaixat amb realisme. Aquests equips són millors que nosaltres, i hem de treballar per ser millors que ells d'aquí a tres o quatre mesos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La fase d'ascens a Divisió d'Honor, en la qual participa el Rugby Sant Cugat des de fa ja quatre temporades, la juguen els dos primers classificats de cada un dels tres grups de la Divisió d'Honor B i els dos millors tercers. És per això que Trenzano també ha recordat que l'objectiu no només ha de ser aquests dos partits de la segona volta, sinó centrar-se en cadascun dels rivals que vinguin.

L'entrenador ha repetit una de les màximes que ha signat des del principi de curs: l'objectiu arribarà a través de la transformació dels seus homes de jugadors de Divisió d'Honor B a jugadors de Divisió d'Honor, màxima categoria de l'esport a nivell estatal.