El Rugby Sant Cugat tanca la temporada amb una victòria davant el CAU València

Rugbi

Publicat el 1/abr/17 per Pedro Miserachs

El Rugby Sant Cugat guanya contra el CAU València en el darrer partit de la temporada (21-17) a la Divisió d'Honor B. Un matx igualat que els santcugatencs han decantat en el segon temps davant un CAU València molt agressiu en defensa que no ha posat les coses fàcils als locals. El Rugby Sant Cugat finalitza la competició en quarta posició amb 74 punts.

Un matx en què Arturo Trenzano ha donat minuts a jugadors menys habituals durant la temporada. La pluja ha estat protagonista en els primers minuts, en què s'han avançat els valencians amb un xut a pals de José Ángel Ortega. Però han respost ràpidament els santcugatencs amb una marca d'Àlex Alonso que ha aprofitat una bona recuperació de Guillem Ros. Carles Trenzano ha estat avui l'encarregat dels xuts i ho ha fet amb molt d'encert.

En el segon temps els visitants han donat la volta al marcador amb un assaig de Miguel Barrio. Els santcugatencs han millorat però han tingut moltes imprecisions, sobretot en la recepció. Tot i això, han pogut remuntar amb dues marques d'Alejandro Goljanek que ha donat avantatge als seus i ha posat el 21 a 10. Abans d'acabar, el CAU València ha tornat a donar emoció al matx amb una marca d'Andrés Martínez, tot i que el marcador s'ha tancat 21 a 17 per al Rugby Sant Cugat.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, creu que s'han fet bé les coses i que aquest grup donarà moltes alegries durant els propers anys.

Arturo Trenzano

Els jugadors durant tot l'any han donat el màxim i crec que s'està construïnt un gran grup. Hem de tenir paciència i crec que gaudirem d'aquests jugadors durant molts anys.

Acabada ja la competició, els santcugatencs continuaran els entrenaments i començaran a pensar ja en la propera temporada. Al mes de maig disputaran la Copa Catalana.