Pol Pla i la selecció de rugbi a 7 inicien aquest dissabte el Grand Prix Europeu amb el Mundial en joc

Pol Pla, en una acció amb la selecció espanyola / Font: Federació Espanyola Rugby

Rugbi

Publicat el 1/jun/17 per Dani Aguilà

El santcugatenc Pol Pla i la selecció espanyola de rugbi a 7 cercaran una plaça al Mundial de San Francisco de l'especialitat al Grand Prix Europeu, en el qual debuten aquest dissabte. La primera aturada d'aquest circuit de tornejos és a Moscou, en un cap de setmana en què es veurà les cares amb Itàlia, Polònia i Rússia, la selecció amfitriona. El Grand Prix acaba a mitjans de juliol i les dues seleccions millor classificades que no tinguin ja un bitllet accediran a la cita mundialista.

Pol Pla continua sent un fix en les convocatòries de la selecció absoluta de rugbi a 7 i en aquest cas intentarà ajudar el combinat a formar part d'un nou esdeveniment de primer nivell internacional, el Mundial. Per fer-ho cal que l'equip acabi el més amunt possible a la classificació final del Grand Prix Europeu, que acumularà punts dels quatre tornejos que el formen: a Moscou, aquest cap de setmana; a Lodz, Polònia, la setmana vinent; a Lió, França, el 24 i 25 de juny, i a Exeter, Anglaterra, el 15 i 16 de juliol.

Anglaterra, França i Gales ja estan classificades per al Mundial, així que les seleccions que acabin en millor lloc més enllà d'aquests tres combinats seran les que signaran la seva participació al torneig.