La nova etapa Lewis Williams omple de victòries el Rugby Sant Cugat en el tram inicial de lliga

El Rugby Sant cugat ha iniciat la lliga amb tres victòries

Rugbi

Publicat el 10/oct/18 per Joan Garcia

El primer equip del Club Rugby Sant Cugat ha iniciat la nova etapa de Lewis Williams a la banqueta amb tres triomfs en les tres jornades disputades al grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs, amb una plantilla totalment renovada i amb jugadors que han pujat del conjunt sub 18, es mantenen invictes i amb un joc que potencia l'atac.

Inici brillant

L'arribada del tècnic neozelandès Lewis Williams va revolucionar aquest estiu el club santcugatenc. El prestigiós entrenador arribat de la Santboiana va aterrar a l'entitat per dotar d'una metodologia pròpia el primer equip i la resta de conjunts de l'entitat. De moment, els resultats no s'han fet esperar i els blau-i-negres han fet ple de triomfs.

Tres triomfs inicials

Els de Lewis Williams han superat (11-14) al camp del Tecnidex València, també han guanyat (48-16) el Buc i en aquesta última jornada també han derrotat a domicili (19-27) el Tatami. Els santcugatencs tenen 15 dies de descans i tornaran a la competició dissabte de la setmana que ve al camp de Les Abelles.

Partit pendent

Els santcugatencs són quarts amb un partit menys que han de disputar davant la Santboiana B corresponent a la jornada 1 que es va ajornar pels compromisos internacionals de quatre jugadors santcugatencs amb la selecció espanyola sub 20.

El segon entrenador del Rugby Sant Cugat, Gonzalo Tiesi, valora la feina feta pels jugadors i l'adaptació del nou model de joc.





DECLARACIONS

Gonzalo Tiesi

Els jugadors s'estan adaptant a la nova filosofia de joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio