El Club Rugby Sant Cugat es desfà amb solvència del Tecnidex València i entra en zona de play-off

Rugbi

Publicat el 22/des/18 per Pedro Casas

El Club Rugby Sant Cugat ha vençut (54-26) el Tecnidex València a la tretzena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs s'han sobreposat a un mal inici i amb una gran segona meitat han demostrat la seva superioritat que els ha permès sumar un triomf de valor per entrar en zona de play-off . La pròxima jornada que serà el 13 de gener visitaran el penúltim classificat, el BUC Barcelona.

Semblava un partit senzill per als de Williams que s'han posat per davant abans del minut 3. Però amb dues marques i dues transformacions dels valencians en menys de 10 minuts, el partit s'ha complicat i el marcador lluïa un soprenent 5-14. Tot i això, els blau-i-negres no han perdut els nervis i a base d'empenta han retallat distàncies mitjançant Pablo Ortiz, un jugador de primer any que ha esdevingut el protagonista del matx. Quan restaven pocs segons pel final de la primera part, una marca de Josep Raya i la posterior transformació de Ros ha permès als locals marxar al descans amb un 19-14 al seu favor.

Si el final de la primera ha estat un cop psicològic pel Tecnidex, l'inici de la segona ho ha tornat a ser. Només començar, dues marques dels santcugatencs han començat a obrir distància al marcador i de nou una de Pablo Ortiz ha deixat el duel pràcticament sentenciat amb el 40 a 14. A partir de llavors, monòleg del Rugbi Sant Cugat que ha defensat amb solvència tot i encaixar una marca al final que ha permès als valencians sumar un bonus.

El jove jugador, Pablo Ortiz, ha comentat 'la superioritat del seu equip', tot i el mal inici. Ortiz també destacava 'la importància del partit per entrar en zona de play-off d'ascens'.

Amb aquesta victòria, el Rugbi Sant Cugat entra en zona de play-off, tot i tenir un partit menys.

DECLARACIONS

Pablo Ortiz

'Nos hemos vistos superiores, un poco desorganizados al principio, pero al final hemos podido ganar de 30 puntos y importante porque ahora ya nos situamos en posición de play-off de ascenso.'