Més de 600 jugadors disputen el torneig Jon Reca de rugbi aquest dissabte a la Guinardera

El torneig reuneix clubs de València, Madrid i Balears amb un alt nivell de rugbi

Imatge de l'anterior edició del torneig Jon Reca / Font: Jon Reca

Rugbi

Publicat el 27/feb/20 per Joan Garcia

51 equips, dividits en quatre categories, disputen la 6a edició del torneig Jon Reca aquest dissabte a la Guinardera sota l'organització del Club Rugby Sant Cugat. L'Alcobendas madrileny, el Toro balear, el Valencia Rugby i el CAU València són els convidats estatals. 10 clubs participaran en la competició que s'ha convertit en un referent del rugbi estatal.

El Rugby Sant Cugat amb 12 equips, la Santboiana, el BUC, el Sitges, amb sis, el Cabrera, amb dos, i el FC Barcelona, amb un, són la representació catalana en el torneig, 15 equips disputaran la categoria sub 12, 13 conjunts participaran en sub 10, 17 ho faran en sub 8 i 6 en sub 6. Més de 600 jugadors i jugadores participaran a la cita i amb més de 130 persones que integraran el cos tècnic dels diferents equips.

Jon Reca ha estat un dels impulsors i de les persones que més han treballat per a l'escola del Rugby Sant Cugat. Cada edició es ret un petit homenatge a Reca amb aquesta competició. L'organitzador del torneig, Dani Ripoll, ressalta l'alt nivell competitiu i un dia intens per a l'entitat.





DECLARACIONS

Dani Ripoll

És una satisfacció seguir amb aquest torneig i amb un molt bon nivell de rugbi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio