El Rugby Sant Cugat femení presenta moltes cares noves per a la nova temporada

L'equip femení disputarà per segon any consecutiu la Divisió d'Honor B, segona categoria estatal

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat femení / Font: Rugby Sant Cugat

Rugbi

Publicat el 22/jul/20 per Joan Garcia

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat té previst incorporar entre 10 i 15 jugadores i aquest fet li permetria crear un segon equip per primera vegada a la seva història. El tècnic, Albert Casorrán, creu que aquestes noves jugadores potenciarien el primer equip que vol tornar a jugar el play-off d'ascens a Divisió d'Honor. La pretemporada s'iniciarà el 17 d'agost i la lliga està prevista que s'inicïi el cap de setmana del 7 i 8 de novembre.

El Rugby Sant Cugat ha vist com la plantilla del primer equip s'incrementa amb diferents jugadors dels Carboners de Terrassa, Castelldefels i el desaparegut INEFC de Barcelona que ha renunciat a jugar a Divisió d'Honor. Les diferents altes que arriben a l'equip serviran també per crear un sènior B.

El tècnic, Albert Casorrán, ressalta que l'arribada de noves jugadores potenciarà la competència a la plantilla i permetrà pensar en repetir el play-off d'ascens.

L'equip ha debutat aquesta temporada a la Divisió d'Honor B, segona categoria estatal, i ho ha fet de manera brillant al grup. Les santcugatenques han finalitzat quartes de grup i havien de jugar la promoció d'ascens davant l'Eibar, però la crisi de la Covid-19 va evitar jugar el play-off.

El Rugby Sant Cugat femení també va finalitzar subcampió de la Divisió d'Honor Catalana.




DECLARACIONS

Albert Casorrán

Volem incorporar entre 10 i 15 jugadores i fer un segon equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio