El Rugbi Sant Cugat té a tocar la classificació per a les fases d'ascens a Divisió d'Honor

L'equip dirigit per Danil Ripol s'acosta al play-off en guanyar per 32 a 18 al Tatami de València

El Rugby Sant Cugat en el seu darrer partit a domicili contra el Barbarians Calvià / Font: Rugby SC

Rugbi

Publicat el 13/feb/21 per Víctor Córdoba

L'equip masculí del Rugbi Sant Cugat ha guanyat al Tatami R.C per (32-8) en la penúltima jornada de la primera fase del grup B de la Divisió d'Honor B. Amb aquesta victòria, els santcugatencs s'han col·lact en una situació molt favorable per classificar-se per a la fase d'ascens a la màxima categoria estatal. Els locals han sumat els quatre punts després d'imposar-se a l'equip valencià, en un partit que no ha estat fàcil. Els nois de Dani Ripol, però no han patit excessivament, amb un fulgurant inici de segona part on han posat una gran diferència al marcador i han sentenciat el matx.

La primera meitat ha estat molt competida i molt disputada en tot moment. Cap dels dos equips ha aconseguit imposar el seu joc més que en petits trams en què un dels dos aconseguia agafar la iniciativa i així el marcador estava (10-8) a la mitja part. Albert Grima amb un assaig i Mathis Bruyere amb cop de càstig i la transformació de l'assaig anotat els deu punts dels santcugatencs a la primera meitat.

A la segona en canvi, el Sant Cugat ha estat un vendaval ofensiu. Només en deu minuts, els santcugatencs ja havien anotat dos assajos, un més de Nicolás Frigo i un de Facundo Romano amb transformació inclosa i només transcorreguts seixanta minuts de partit el marcador ja era el final (32-8).

Amb aquesta victòria els santcugatencs es col·loquen quarts amb vint-i-cinc punts i la situació per a classificar-se per al play-off d'ascens és molt favorable. Només queda l'última jornada per disputar i el Sant Cugat rebrà el Fénix C.R de Saragossa el proper cap de setmana.