El Rugby Sant Cugat guanya el Campionat sub-18 de Catalunya

El conjunt dirigit per Fede Gómez, que va dominar en la final davant el Barça Rugby, també disputarà el Campionat d'Espanya

En imatge l'equp sub-18 del Club Rugby Sant Cugat / Foto: Jaume Andreu

Rugbi

Publicat el 2/mai/21 per Miquel Blázquez

L'equip sub-18 masculí del Club de Rugby Sant Cugat ha vençut (29-3) el Barça Rugby a la final del Campionat de Catalunya que s'ha disputat aquest cap de setmana a l'Estadi Pilar Pons de Cornellà. Amb aquest resultat, els blau-i-negres, que han estat superiors durant bona part del matx, obtenen una plaça per disputar el Campionat d'Espanya que es celebrarà a la ZEM La Guinardera.

L'equip de Fede Gómez, que va derrotar el Gòtics a les semifinals, ha sortit amb l'actitud adient per endur-se el títol. De fet, en poc més de cinc minuts els santcugatencs ja dominaven el marcador. Tot i aquesta superioritat inicial, el Barça Rugby, que arribava al matx després d'haver sumat tots els punts a la fase de grups, escurçava distàncies i situava el 10 a 3 al lluminós. Amb aquest resultat el partit arribava al descans.

A la represa, el conjunt santcugatenc ha tornat a sortir molt endollat i ha aconseguit ampliar l'avantatge fins a situar el 29 a 3 al marcador. Amb aquest resultat s'ha arribat al final del partit, que ha certificat el bon moment de forma dels nois de Fede Gómez, que no han perdut cap matx en aquest tram final de competició.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Fede Gómez, que s'ha mostrat molt satisfet amb el títol assolit, ha destacat l'actitud dels jugadors davant d'una final que els ha ajudat a créixer com a equip. Tanmateix, Gómez ha remarcat la importància anímica del títol, que els farà encarar el Campionat d'Espanya amb "molta motivació".

Amb aquesta victòria, el conjunt santcugatenc, que tanca la competició catalana amb bones sensacions, ha aconseguit una plaça per participar en el Campionat d'Espanya sub-18. Un torneig que es celebrarà a les instal·lacions de la ZEM La Guinardera el cap de setmana del 15 i 16 de maig.







DECLARACIONS

Fede Gómez

Estem molt contents per la victòria i pels jugadors, que han fet un gran partit i s'ho han passat molt bé. Hem crescut molt com a equip de cara al Campionat d'Espanya que ve d'aquí a dues setmanes

Your browser doesn’t support HTML5 audio