El Rugby Sant Cugat femení vol retrobar-se amb la victòria davant l'Universitarios de Sevilla

Les santcugatenques, penúltimes, reben el conjunt andalús, quart, aquest diumenge a les 12.30 h

El Club Rugby Sant Cugat vol retrobar-se amb la victòria després de la derrota contra el Majadahonda / Foto: Cugat Mèdia

Rugbi

Publicat el 20/nov/21 per Miquel Blázquez

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat rep aquest diumenge a les 12. 30 h el Club de Rugby Universitario de Sevilla en el matx corresponent a la setena jornada de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques, penúltimes amb 7 punts, s'enfronten amb les andaluses, que ocupen la quarta plaça a la classificació amb un balanç de tres victòries, un empat i una derrota. El Rugby Sant Cugat vol tornar a recuperar les bones sensacions després de la derrota davant el Majadahonda (26-9).

"L'equip està treballant molt bé i cal destacar que estem recuperant jugadores que surten de les seves respectives lesions", explica el tècnic del combinat santcugatenc, Albert Casorrán.

Les blau-i-negres van sumar la primera victòria de la temporada davant el Sanse Scrum i han competit molt bé durant les cinc primeres jornades, on s'han vist les cares contra rivals de la part alta de la taula classificatòria.





DECLARACIONS

Albert Casorrán

Estem treballant molt bé i cal destacar que, poc a poc, anem recuperant jugadores importants que surten de les seves respectives lesions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio