La 7a edició del torneig Jon Reca de rugbi arriba aquest dissabte a la Guinardera

Prop d'una seixantena d'equips disputen aquest torneig formatiu i social

Imatge de l'anterior edició del torneig Jon Reca / Foto: Roger Menes

Rugbi

Publicat el 24/feb/22 per Joan Garcia

La 7a edició del torneig Jon Reca, organitzat pel Club Rugby Sant Cugat, reunirà més de 50 equips aquest dissabte a la Guinardera dividits a les categories sub 6, sub 8, sub 10 i sub 12. Stade Toulousain de França, l'Andorra, Les Abelles i el CAU valencià, el Toro mallorquí juntament amb Poble Nou, Cornellà, Barça, Cabrera i Sitges formen el cartell d'equips convidats. La competició es divideix en les categories de promoció i rendiment. L'inici del torneig serà a les 10.30 h i finalitzarà a les 17.45 h amb l'entrega de premis.

Jon Reca va ser uns dels fundadors del Rugby Sant Cugat i un dels homes clau per entendre l'arribada d'aquest esport a la nostra ciutat. Un dels homenatges que rep permanentment és la disputa del torneig que porta el seu nom i que potencia aquest esport a casa nostra.

Una competició que reuneix els millors planters estatals i també internacionals com el potent Stade Toulousain. Un dels organitzadors del torneig és Bruno Granell. Granell ressalta que aquest torneig serveix perquè els jugadors de l'escola juguin davant equips que són referents destacats del rugbi internacional.




DECLARACIONS

Bruno Granell

És una manera de donar valor a la nostra escola. Des del sub 14 fins al sènior ens ajuden a organitzar el torneig.

Your browser doesn’t support HTML5 audio