El Club Rugby Sant Cugat, l'orgull de portar el nom de la ciutat arreu

El conjunt ha certificat la seva millor temporada: campiones de la Copa de la Reina de rugbi a set i permanència a la Lliga Iberdrola

Foto de família de la recepció / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Rugbi

Publicat el 22/jun/22 per Sergio Morales

'Vull traslladar-vos la il·lusió de portar el nom de la nostra ciutat allà on anem'. Ho ha dit el president del Club Rugby Sant Cugat, Miguel Pelayo, aquest dimecres a la sala de plens de l'ajuntament, on ha tingut lloc una recepció encapçalada per l'alcaldessa, Mireia Ingla, per reconèixer els mèrits del primer equip femení. Enguany, les blau-i-negres han completat la millor temporada de la seva història: campiones de la Copa de la Reina de rugbi a set i han consolidat la permanència a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal.

L'alcaldessa ha recordat que l'última trobada amb l'equip va ser en la foto oficial de la Copa de la Reina que es va capturar a la plaça d'Octavià. "Ho heu aconseguit", ha celebrat Ingla, que ha subratllat la "carrera ascendent" del club en totes les seves categories.

En aquest sentit, ha apuntat que ara l'equip de govern té el deure d'estar "a l'alçada", dotant el Club Rugby Sant Cugat d'unes instal·lacions "a l'alçada del que us mereixeu". Així, ha explicat que aquest dimarts ha tingut una reunió entre l'administració i l'entitat per avançar en el projecte per millorar la zona esportiva municipal de la Guinardera.

A la trobada hi ha assistit també el regidor d'Esports, Francesc Carol, i el regidor de Junts per Sant Cugat Josep Maria Vallès, així com jugadores del Club Rugby Sant Cugat i membres del cos tècnic.




DECLARACIONS

Miguel Pelayo

Això és el que vull explicar: jugar per la nostra ciutat, portar el nom de la nostra ciutat allà on juguem. I si guanyem, millor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Mireia Ingla

Hem d'estar a l'alçada. Si el Rugy fa aquesta feina, heu de tenir unes instal·lacions a l'alçada. Aquest és el compromís de l'Ajuntament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio