El Rugby Sant Cugat masculí es classifica per als playoff de Divisió d'Honor

Els santcugatencs s'enfrontaran amb l'Alcobendas Rugby, equip que ha finalitzat en la primera posició

El Club Rugby Sant Cugat s'enfrontarà a les semifinals amb l'Alcobendas / Foto: Roger Menes

Rugbi

Publicat el 2/abr/23 per César Martínez

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha certificat la seva presència als play-offs d'ascens. Els santcugatencs accedeixen així, a la fase de promoció a Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. Els blau-i-negres s'han classificat a falta de disputar la darrera jornada de la Lliga Elit, gràcies a la darrera victòria al camp del RC L'Hospitalet (22-54) i la derrota del Fènix CR Zaragoza. El Club Rugby Sant Cugat es trobarà amb l'Alcobendas Rugby a les semifinals, primer classificat del grup.

El rival a les semifinals dels play-offs d'ascens serà l'Alcobendas Rugby. Els madrilenys han quedat primers en la Lliga Elit després de guanyar els set partits que han disputat. A la primera jornada, quan es van enfrontar el Club Rugby Sant Cugat i l'Alcobendas, els de Madrid es van endur el duel per un contundent (7-45). L'altre semifinal la disputaran el Zarautz KE i l'Independiente RC.

En cas de superar el duel davant l'Alcobendas Rugby, els santcugatencs serien un pas més a prop d'assolir una fita històrica per al club. En la final de la promoció d'ascens, en cas de guanyar, pujarien directament a Primera Divisió, si perdessin, encara tindrien una darrera opció en un matx enfront el penúltim classificat de la Divisió d'Honor. En tot cas, els de Martín García es troben a les portes d'assolir una fita històrica per al club: situar tant l'equip femení com masculí en la màxima categoria estatal.

El tècnic, Martín García, ha explicat que part de l'èxit per assolir aquesta fase d'ascens es deu a "la maduresa i progrés de l'equip per poder entendre i manejar millor els partits". Sobre l'Alcobendas, García ha afegit que sortiran a "donar el màxim i el millor de l'equip i després ja veurem el resultat".

L'anada de les semifinals es disputarà el pròxim 29 d'abril a la Guinardera. La tornada, el 6 de maig al camp de l'Alcobendas.