RUGBI: El CRSC acaba sisè a l'últim torneig del III Circuit de Rugby Platja

Rugbi

Publicat el 25/jul/05 per Anna Bernadó

L'equip sènior del Club Rugbi Sant Cugat finalitza sisè al torneig de rugbi platja que s'ha disputat aquest cap de setmana a Platja d'Aro. Aquesta competició posa punt i final al Tercer Circuit de Rugbi Platja que va començar el 2 de juliol i que ha passat per diverses platges catalanes com les de Badalona, l'Ametlla de Mar o Alella. Els jugadors santcugatencs tanquen així la temporada i tornaran als entrenaments el dia 2 de setembre.

La Platja Gran de Platja d'Aro ha estat l'escenari del darrer torneig del Tercer Circuit de Rugbi Platja que s'ha disputat durant les últimes tres setmanes a les platges catalanes. Els integrants del primer conjunt del Club Rugbi Sant Cugat han participat als quatre tornejos que completen el circuit. Després de les cinquenes places aconseguides a Badalona i a l'Ametlla de Mar, i de la setena posició del torneig d'Alella, els santcugatencs s'han adjudicat aquest cap de setmana una sisè lloc a Platja d'Aro.
El delegat del Club Rugbi Sant Cugat, Ferran, comenta que el torneig ha anat molt bé i que han tingut molt suport per part del públic:

Ferran

Aquest torneig compta amb una gran participació tan de públic com d'inscrits. Esportivament vam quedar sisens.


Amb els entrenaments de dimarts i dijous d'aquesta setmana els jugadors del CRSC s'acomiaden de la temporada i tornaran als entrenaments el dia 2 de setembre.