El sènior del Sant Cugat campió de rugbi platja a Castelldefels

Rugbi

Publicat el 6/jun/07 per Joan Garcia

El sènior del club Rugbi Sant Cugat es proclama campió del torneig rugbi platja de Castelldefels en derrotar a la final a l'Universitat de barcelona. Els de Diego Fucks assoleixen el títol per primer cop a la seva història.

El III Torneig de Rugby Platja de Castelldefels s'ha disputat a les categories sènior masculí i femení, veterans, alevins i benjamins.
La participació santcugatenca va estar encapçalada pel conjunt sènior que va quedar enquadrat al grup b amb Castelldefels, Viladecans i Andorra.Els santcugatencs van derrotar sense dificultat a Andorra per 3 a 0 i Viladecans per 4 a 0. En l'últim pratit de la primera fase es decidia el campió de grup entre els del vallés i l'amfitrió, el Castelldefels. Finalment 5 a 2 pels de Diego Fucks i primers de grup. La final estava servida davant l'UB. No va ser fins els minuts finals quan els de Sant Cugat van apretar el rival i en una gran jugada d'equip, i amb passada final de Ramoncín, l'exinternacional català Ramon Rodríguez feia la marca que donava el títol als de Sant Cugat per primera vegada en la seva història.