El CRSC festeja les fases d'ascens amb una victòria davant l'afició

Rugbi

Publicat el 4/mar/08 per Eric Jimenez

El Rugby Sant Cugat guanya el Toro (30-12) en l'últim partit de la fase regular. Els de Diego Fucks aconsegueixen, d'aquesta manera, celebrar amb l'afició la classificació per la fase d'ascens aconseguida la passada jornada.

El camp de La Guinaerdera ha celebrat la classificació de l'equip per lluitar per l'ascens. I ho ha fet de la millor manera, amb victòria. Un partit davant un rival difícil, rocòs, que arribava a Sant Cugat amb urgències. El Toro es jugava la permanència i va demostrar des de l'inici que aniria a per totes. Tot i això, la major qualitat dels blau-i-negres ha decantat la blança i els de Diego Fucks s'han imposat per 30 a 12. Una victòria que permet acabar la temporada regular amb un bon sabor de boca. Ara, però, toca pensar ja en la fase d'ascens a Divisió d'Honor "B".


Els blau-i-negres entraran al sorteig que els emparelli al primer classificat d'un dels altres set grups de la 1ª Nacional. Si passa aquesta primera ronda, els santcugatencs disputarien dues eliminatòries més a doble partit. En cas de superar tots aquests obstacles, els de Diego Fucks serien nou conjunt de la Divisió d'Honor ``B´´.